Kuka ja mitä?

”Kaiken filosofian pohjalla on ihmettely; kysymykset vievät sitä eteenpäin; välinpitämättömyys merkitsee filosofian loppua.” (Michel de Montaigne)

Olen kahden lapsen äiti, puoliso ja opettaja. Sivuhuone on eri elämäntilanteiden muovaama sivuprojektini, ajatusten järjestämisen areena.

Sivu alkoi gradukellarina. Tarkoitus oli kannustaa itseäni kirjoittamaan opinnäytetyö ”pois alta”, tein sitä kiireessä töiden ohella. Joitain graduprosessista kirjoitettuja postauksia on luettavissa edelleen.

Seuraavaksi blogi toimi opettajan sähköisenä muistikirjana. Tavoitteena oli kirjoittaa ylös pedagogiikkaan, erityisesti filosofian opettamiseen liittyviä pohdintoja. Kiireinen työelämän aloitus kutisti tämän projektin, mutta ehdin julkaista muutaman opettamista koskevan merkinnän.

Tällä hetkellä elämäni keskiössä ovat lapseni ja vanhemmuuteen liittyvät sekä psykologiset että yhteiskunnalliset kysymykset.

Blogin kirjoittamiseen liittyvä sitaatti sopiikin hyvin myös elämään pienten ihmisten kanssa. Ihmettelyä ja kysymyksiä on paljon.

Kirjoittamisessa ja julkaisemisessa on aina se riski, että joutuukin jo huomenna muuttamaan jo omaa mielipidettään ja näkemystään. Ehkä on kuitenkin parempi ottaa väärässä olemisen riski kuin olla ottamatta.

Instassa häsään nimellä @annamarikajan ja yhteyden saat myös: amkajan a gmail.com

/Anna-Mari

am_mustavalko

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s